La cine apelez pentru curatenie in imobile de sarbatori

Daca doresti sa stii la cine trebuie sa apelezi pentru curatenia in imobile in perioada sarbatorilor, atunci ai ajuns unde trebuie ! Poti intra pe curatenieinimobile.ro si sa mergi la pagina cu tarife pentru a fii impresionat inca din primul moment de preturile incredibil de mici oferite detinatorilor de garsoniere, apartamente sau de spatii comerciale.

Pentru inceput, poti beneficia de doua bonusuri puse la dispozitie pentru serviciile ofertie de King Cleaners.Aceste bonusuri iti pot aduce beneficii in valoare de minimum 200 lei, ceea ce inseamna ca salvati bani importanti pentru masa de Craciun.

PACHETUL 4+1 este disponibil tuturor clientilor, cand decid ca vor sa ne cheme de 4 ori pentru a le curata imobilul, noi decidem ca venim a 5-a oara GRATIS. Nu credeti ca acest pachet este mult mai avantajos pentru cei care vor sa salveze niste bani? Nu puteti gasi asemenea oferte in Bucuresti sau Ploiesti oricand, asa ca profitati cat mai puteti.

Cel de-al doilea bonus este pentru cei care sunt fericitii posesori de garsoniera sau apartament cu balcon. Atunci cand ne chemi sa iti curatam casa, noi facem un gest frumos si iti vom curata balcoanele gratis. Acea suprafata nu va aparea pe nota de plata, asa ca sunt alti bani salvati pentru a avea o masa cat mai bogata de sarbatori pentru familia ta.

Te asteptam pe site pentru a verifica ofertele si pentru a apela cu incredere la noi !