Depozit piatra naturala langa Bucuresti – RocArt

Piatra naturala este un material care nu se va demoda niciodata.

Folosita inca din antichitate, piatra naturala este una dintre cele mai durabile suprafete, fiind potrivita oricarui stil arhitectonic in care este utilizata. Mesh 2p

Ecologica, estetica si durabila, piatra naturala constituie unul dintre cele mai apreciate materiale de constructie, folosita inca din cele mai vechi timpuri si apreciata si in ziua de azi. Piatra naturala este un material ideal atat pentru decorarea interioara, cat si pentru cea exterioara. Mineralele care mai pot sa fie prezente in proportii foarte variabile in compozitia pietrei ii dau diverse variatii de culoare. Din aceasta cauza, este aproape imposibil sa gasesti doua bucati de piatra identice.

Piatra poate fi utilizata pentru creionarea de detalii sau pentru a crea suprafete cu aspect 3D pe un perete inalt. Frumusetea pietrei decorative este scoasa in evidenta cand este combinata cu alte tipuri de materiale cum sunt lemnul, sticla sau metalul. Desi piatra este considerata ”rece”, o buna alegere a tipului de piatra poate crea un ambient placut și cald.

Cine suntem?

Suntem o echipa tanara si dinamica cu zece ani experienta in domeniul prelucrarii si comercializarii produselor din piatra naturala ornamentala, ce avem ca scop satisfacerea in totalitate a dorinţelor si necesitaţilor clienţilor nostri in materie de piatra naturala pentru amenajari interioare, exterioare si, peisagistice.

Inca de la infiintare, ne-am impus prin profesionalism si competenta, furnizand cu consecventa clientilor nostri, servicii de calitate, indreptandu-ne intotdeauna atentia catre nevoile acestora.

Ce oferim?

Va invitam in showroomul nostru din Crevedia sa descoperiti farmecul amenajarilor din piatra naturala, la cele mai avantajoase preturi!

Daca aveti nevoie de sfaturi in alegerea pietrei potrivite pentru locuinta D-voastra, echipa noastra va ofera consultanta gratuita pentru a lua cea mai buna decizie.

In depozitul nostru puteti gasi piatra naturala ornamentala, rustica si fasonata, piatra naturala pentru gradini sau lespezi de piatra naturala, in diferite forme și nuante la pret de producator.

P1000480

Unde ne gasiti?

Depozitul RocArt este situat la 15 de minute de Bucuresti, pe DN1A la nr. 226, in localitatea Crevedia (dupa Buftea).

Pentru mai multe detalii accesati www.rocart.ro sau la nr. de telefon 0733 565 103.