Anunt loc de munca Londra – Dadaca/ Live in nanny

Live in nanny pentru baietel de 3 ani si 8 luni Salariu: 500 GPB sau 700 EUR (aproximativ 3000 RON) lunar plus cazare si masa asigurate. Nu asiguram bilet de transport Romania-Anglia sau retur.

Locatie: Marea Britanie, 50 km de Londra Durata: deocamdata 6 luni: Din 4 Ianuarie 2016 pana pe 30 Iunie 2016 cu potentiala revenire din Septembrie 2016. Descrierea jobului: Suntem o familie cu un program foarte incarcat, de dimineata pana seara tarziu. Avem nevoie de cineva care sa aiba grija de baietelul nostru de 3 ani si 8 luni, sa-i calauzeasca pasii cu blandete si rabdare.

Pe langa ingrijirea baietelului dadaca va trebui sa se ocupe exclusive de treburile casei: curatenie si gatit. Este un program foarte incarcat de dimineata pana seara tarziu, de Luni pana Duminica. Sambata dupa masa si Duminica sunt considerate ca si liber. Avem nevoie de cineva serious, muncitor, care sa se considere parte din familie si sa aiba grija de cel mic si de casa ca de propria familie. De preferat cineva cu experienta la copii si cu varsta intre 40 si 55 ani.

Va rog trimiteti o scurta descriere a dumneavoatra, mentionand ce experienta aveti, de ce vreti acest job, cum considerati ca o sa va descurcati la un program de dimineata pana seara tarziu, impreuna cu o poza recenta si datele dumneavoastra de contact la georgianarosoi@yahoo.com si o s ava contcatez cu toate detaliile unui video interviu.