Agentia de turism 5Travel – Oferte Craciun si Revelion 2015-2016

5Travel este agentia ta de turism din inima capitalei, ce iti poate oferi vacanta pe care ai visat-o mereu iar www.5travel.ro este portalul tau de calatorie .

Scopul echipei noastre este acela de a-ti oferi solutii personalizate pentru bilete de avion zboruri de linie sau bilete de avion low cost, pachete charter , sejururi interne si externe, pachete de Craciun 2015 sau Revelion 2016, pachete ski Bulgaria, Austria sau Italia, toate le puteti gasi la cel mai avantajos raport pret calitate prin intermediul agentiei 5Travel. Destinatii ? Intreg globul pamantesc !

5Travel.ro

De asemenea un mare avantaj il poate reprezenta faptul ca la noi puteti obtine si servicii adiacente celor de turism, respectiv : servicii rent a car in toata lumea, transferuri aeroport, asigurari de calatorie.

5Travel are si o specialitate a casei : CITY BREAK . Vino la noi cu o oferta de city break si noi iti oferim aceeasi solutie dar la un pret semnificativ mai bun.

Te provocam sa ne adresezi o cerere de oferta pe site-ul nostru www.5travel.ro, pe email contact@5travel.ro , pe pagina noastra de facebook 5travel.ro sau telefonic la unul din numerele 0762.586.003 sau 021.337.28.86, iar noi vom raspunde prompt cu oferte imbatabile.

Echipele 5travel mai pot fi gasite de asemenea la urmatoarele adrese:

Sediu Central este situat la adresa : Bucuresti Bd Natiunile Unite, nr 5, bl 110, sc 2, ap 37, sector 5, Bucuresti

Sedii secundare : 1-Medgidia, Judetul Constanta, Str Republicii, Posta ,nr 36

2-Medgidia Judetul Constanta, Bd Independentei, Balada, nr 83, bl D4

5Travel este singura agentie cu servicii Non Stop, 24/24 pentru tine. Vino la noi si nu vei regreta. Enjoy !

 

pliant-5travel