Cum alegeti cele mai bune servicii de curatenie

Cea mai buna firma de curatenie pentru dumneavoastra este cea care va poate oferi serviciile dorite la un raport calitate-pret care sa va convina. Un management eficient presupune si contractarea unor servicii de curatenie foarte bune, care sa nu afecteze activitatea angajatilor din acea companie. Un spatiu de birouri sau o cladire neigienizata vor fi inestetice si, in timp, acolo se va crea un miros neplacut, in timp.

Oricat de ordonati ar fi angajatii, este inevitabila acumularea de mizerie, resturi de mancare sau alte particule si materiale provenite inclusiv de la munca de birou. Din aceste motive, si nu numai, angajarea unei firme de curatenie este o idee excelenta pentru orice manager, indiferent de domeniul in care activeaza.

Curatenia la locul de munca va fi benefica si pentru buna-dispozitie a persoanelor care lucreaza in acele spatii. Mai mult, compania respectiva va crea o impresie serioasa clientilor si furnizorilor care vin in contact cu reprezentantii ei zi de zi, iar totul sa datoreaza serviciilor oferite de o firma de curatenie. Pare un lucru comun, dar este evident faptul ca intr-o companie, eficienta in munca poate creste odata cu sporirea grijii pentru curatenie si crearea unui mediu de lucru placut pentru toata lumea.

Niciun manager nu vrea sa aiba angajati cu probleme de sanatate. Lipsa unei igiene corespunzatoare la locul de munca poate duce la imbolnaviri destul de serioase cauzate de bacterii periculoase.

O firma de curatenie poate igieniza perfect spatiile de birouri si toaletele prin folosirea unor produse profesionale ce ofera rezultate garantate pe termen lung.

La alegerea celor mai bune servicii oferite de numeroase firme din domeniu, trebuie sa ganditi pe termen lung. Este posibil ca in viitor sa nu aveti nevoie numai de un astfel de serviciu, ci si de multe altele. E important ca, inca de la inceput, sa va asigurati ca acea firma are o arie de expertiza mult mai larga.

Astfel, veti economisi timp si bani deoarece nu veti cauta alte companii care sa presteze servicii conexe, ci veti apela la aceeasi firma cu care colaborati deja. Intotdeauna, atunci cand apelati la servicii profesionale de curatenie, cereti flexibilitate de la acea firma cu care doriti sa semnati un contract. Ne referim aici la stabilirea pretului pentru serviciile prestate, la programul de lucru pe care angajatii ei trebuie sa il aiba si la solutiile gasite impreuna cu dumneavoastra.

Parerea celorlalti clienti pe care acea firma i-a avut in trecut conteaza mult. Astfel, ar fi bine sa va documentati temeinic si sa vedeti ce spun si ce scriu clientii precedenti ai firmei respective. Nu este exclus sa mergeti si pe recomandarea unui prieten care a fost clientul acelei firme, caz in care opinia lui pozitiva este cea mai buna recomandare de care aveti nevoie.

Nu in ultimul rand, tineti minte ca o firma de curatenie trebuie sa fie asemenea unui serviciu de urgenta. Managerul ei sau persoana de contact trebuie sa poata raspunde oricand solicitarilor venite din partea dumneavoastra, in special atunci cand apare o situatie neprevazuta la birou si e nevoie de curatarea sau igienizarea unui spatiu.

Noi credem ca indeplinim toate aceste criterii si va invitam sa ne contactati pentru a cere o oferta de pret. Raspundem cu placere si promptitudine oricand este nevoie de noi.

Adrian Stancu – Managerul firmei de curatenie Intercom Serv SRL

Telefon: 0213117001 / 0722518840

E-mail: adrian.stancu@intercomserv.ro