Cabine foto deschise pentru nunti si evenimente

Photobooth-ul – Cabinele foto sunt piesa de rezistenta la nunti si la orice eveniment in care sunt amplasate. Un photobooth poate fi punctul culminant al zilei, insa, daca nu se tine cont de cateva aspecte, ele pot fi o pierdere de timp si bani!

Deci, ce ar trebui sa iei in considerare atunci cand te decizi sa inchiriezi o cabina foto? Alege un photobooth deschis. Cabinele fotografice sunt foarte bune pentru fotografii tip pasaport, insa daca organizezi un eveniment cu mai multi invitati, un singur photobooth nu va face fata.

Solutia?

sigla-cabina-foto-min

Cutia cu poze (www.vreaucabinafoto.ro) ofera cabine foto deschise, ce vor capta in fotografii un numar mai mare de persoane. In plus, distractia va fi mai mare cu o cabina foto deschisa.

Pozeaza-te si tu la Cutia cu Poze Chiar si mirii pot folosi cabina foto! Toti invitatii vor vrea sa faca poze cu mirii, asa ca de ce sa nu faci din acest moment unul memorabil?

Photobooth-ul este o modalitate usoara de a crea amintiri frumoase alaturi de invitatii tai. Pozitioneaza cabina foto cu atentie Din experienta acumulata de-a lungul a zeci de petreceri si evenimente, cei de la cabina foto Cutia cu poze pot sa afirme ca locul cel mai potrivit in care trebuie pozitionat o cabina foto, este in apropierea ringului de dans, unde va exista suficient spatiu pentru ca oaspetii sa se fotografieze in mijlocul petrecerii.

Asigura-te ca fotografiile de la cabina foto vor fi de calitate. Cum poti verifica asta?

Inainte de a inchiria un photobooth, verifica galeria de evenimente anterioare ale companiei, pentru a vedea calitatea fotografiilor pe care le ofera. www.vreaucabinafoto.ro ofera spre inchiriere cabine foto dotate cu monitoare touchscreen, camere foto profesionale si imprimante foto ce vor printa poza preferata in doar 10 secunde.

Alege o cabina foto cu operator. Un operator va incuraja invitatii sa intre in cabina si sa faca fotografii. Photobooth-ul este usor de operat, dar este la indemana sa ai pe cineva alaturi in cazul in care ceva nu merge bine.

Cutia cu poze (www.facebook.com/vreaucabinafoto) inchiriaza cabinele foto doar cu operator, pentru a va asigura ca, pe parcursul evenimentului, totul va functiona perfect.

Modele personalizate Alege o companie care sa iti permita sa alegi designul fotografiilor fara alte costuri suplimentare. Cutia cu poze ofera o gama larga de layouturi personalizate, astfel incat poza ta sa fie unica. Include si un guestbook Un guestbook (album) in care invitatii pot lipi fotografiile facute in photobooth si in care pot scrie alaturi o urare.

Aceasta va ramane o amintire foarte frumoasa din ziua nuntii.

Acum ca stii ce trebuie sa faci atunci cand ai de gand sa inchiriezi o cabina foto, asteptam sa ne contactezi pentru a-ti oferi o oferta personalizata.

www.vreaucabinafoto.ro

0725524091

www.facebook.com/vreaucabinafoto

Lasa evenimentul tau pe mana noastra si nu vei regreta!