Cum pot publica un anunt in ziare nationale si locale?

In acest articol o sa va explic foarte scurt cum puteti publica un anunt in ziarele nationale sau locale din Romania cu plata prin SMS sau CARD. Un proces care de multe ori suna prea complicat, dar in realitate este extrem de simplu si facil pentru toti cei care doresc sa publice anunturi fara a mai fi nevoie sa se deplasese la diferite sedii in vederea achitarii anunturilor.

Mediapress Advertising este compania de pe locul 1 in topul agentiilor de mica publicitate din Romania, asa ca gradul de incredere oferit este unul foarte ridicat si nu ne permitem sa oferim servicii de o calitate indoielnica.Ceea ce ne dorim este sa satisfacem asteptarile dumneavoastra ca si clienti si sa reveniti la noi de cate ori aveti nevoie.

Pentru a publica un anunt in ziar cu plata prin SMS, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul anunturiziarenationale.ro sau oricare alt site pus la dispozitie de compania noastra (in drepta paginii puteti alege ziare in care sa publicati anunturi si veti fi directionat catre site-urile aferente) si sa urmati pasii indicati. O sa trebuiasca sa trimiteti unul sau doua SMS-uri dupa care sa mergeti pe pagina de confirmare a platii (o sa fiti directionat catre ea) si sa introduceti parola primita. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti achita prin SMS doar daca valoarea anuntului dumneavoastra nu depaseste 100 lei.

Publicarea unui anunt in ziar cu plata cu cardul se face mult mai usor, aceasta fiind instanta si nu se percepe absolut nici o taxa.Trebuie sa detineti orice card emis sub siglele Visa sau MasterCard (Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Maestro) si plata este ca si facuta.

Pentru mai multe detalii puteti folosi urmatoarele date de contact :

Departamentul “Mica Publicitate”
Tel. fix: 021.301.99.45;
Tel. Mobil: 0724.572.505;
Fax: 021.336.79.00;
Email: office@mediapress.ro